خواص روغن کرچک براي صورت

خواص دارویی و گیاهی :





روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می‌پردازیم.

روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند. روغن کرچک، نسبتا بی‌خطر است اما برخی از افراد ممکن است بعد از مصرف آن روی پوست، دچار عوارض جانبی بشوند. گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد. 

از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیزها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند. روغن کرچک در روده‌ی کوچ به اسید ریسینولئیک تجزیه می‌شود که پروسه‌ی گوارش را در روده‌ها تسریع می‌کند. گفته می‌شود روغن کرچک دارای فواید بالقوه‌ای برای پوست است. روغن کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه. همچنین این باور از قدیم وجود داشته که روغن کرچک موجب می‌شود، اما تاکنون هیچ گونه شواهد علمی برای تائید این ادعا وجود ندارد.روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصا پوست صورت می‌کند.

خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد. اسید ریسنولئیک تولید شده توسط روغن کرچک می‌تواند رشد باکتری‌های مولد آکنه را مهار کند.

روغن کرچک، سرشار از اسیدهای چرب دیگری است که می‌تواند نرمی و لطافت پوست صورت را افزایش بدهد.

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کرده و برای یکنواخت کردن رنگ پوست مفید باشند.

روغن کرچک، تقریبا غیر کومدوژنیک است، یعنی احتمال اینکه چربی آن باعث مسدود شدن حفره‌های پوستی شود بسیار پایین بوده و به همین دلیل برای استفاده‌ی پوست‌های حساس که مستعد ابتلا به جوش‌های سر سیاه هستند، مناسب است.

محصولات مراقبت از پوست و بویژه کرم‌ها و لوسیون‌های مخصوص صورت، معمولا گرانقیمت هستند. اما روغن کرچک نسبتا ارزانقیمت است و از نظر خاصیت و تاثیرگزاری با بسیاری از این محصولات، برابری می‌کند.

هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک دارای خواص ضد التهابی هستند که باعث می‌شود برای درمان پوست‌های حساس و ملتهب مفید باشند.

روغن کرچک می‌تواند با کمک به دور کردن پاتوژن‌های مهاجم (باکتری‌های بیماریزا)، از پوست در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

روغن کرچک حاوی تریگلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و برای درمان خشکی پوست مناسب است.

روغن کرچک خاصیت نم نگه‌دار دارد، یعنی می‌تواند رطوبت را از هوا گرفته و به پوست برساند و در نتیجه پوست را هیدراته نگه دارد.

تریگلیسرید موجود در روغن کرچک برای زدودن آلودگی‌های روزمره از روی پوست مناسب است.

جذب کامل روغن کرچک توسط پوست کمی زمانبر است، اما می‌توانید با رقیق کردن آن، جذبش را سریع‌تر کنید. می‌توانید روغن کرچک را با روغن‌های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن بادام زمینی به نسبت نصف فه نصف رقیق کنید.

هر چند روغن کرچک، خواص زیادی دارد اما باید بدانید که بسیاری از آنها، هنوز پشتوانه‌ی علمی نداشته و معمولا تجربی هستند. ممکن است استفاده از روغن کرچک برای بعضی از افراد ایجاد راش‌های پوستی، تورم و خارش کند. کسی که به روغن کرچک واکنش آلرژیک نشان داده باید فورا به پزشک مراجعه کند.

گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : زندگی ایده آل

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)


مرا برای ‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید








All Rights Reserved – © 2018 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.




در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است.   راهکار نوین بازاریابی #به_اشتراک_بگذارید_ارزان_بخرید امروزه در کسب‌و‌کارهای اینترنتی تمایل افراد برای به اشتراک‌گذاری پست‌هاى شبکه‌هاى اجتماعى، به صورت طبیعى (ارگانیک)، بسیار پایین است. این مهم در مورد معرفی محصولات و ایده‌های جدید و یا پیشنهادات فروش ویژه به یک چالش اساسی برای سازمان‌ها تبدیل شده است و کسب‌و‌کارها مجبور هستند محتواى خود را با استفاده از صرف هزینه و به صورت غیر طبیعى، پخش کنند. که


یک مطالعه جدید گزارش می دهد که “جغدهای شب زمانی که نوبت به سلامت و طول عمر آنها می رسد، ممکن است قیمت آن را پرداخت کنند.

گیاه زنجبیل یک گیاه عمودی است که از 30 تا 91 سانتی متر قد می کشد. این یک گیاه گرمسیری در شرق آسیا و استرالیا است. امروزه هند

آیا با “ترس عقب ماندن یا FOMO مبارزه می کنید؟ اگر چنین است، شما ممکن است عقب، مانده  باشید. دانشمندان FOMO را به عنوان یک ترس و

آیا یک رابطه خسته کننده بد است؟ چطور می توان گفت؟ رابطه شما خوب راحت است. برخی حتی ممکن است آن را خسته کننده بنامند. بدون

خواب می تواند بخشی از یک دوره بد برای افراد مبتلا به اختلال دوقطبی باشد. در طول مرحله مانیک یا افسردگی، اختلال خواب معمول است. اما کمبود خواب




در یک تحقیق جدید که با موضوع تاثیر زایمان بر میزان عمر زنان صورت گرفت مشخص شد زایمان  و استرس ناشی از آن می





طبق آخرین تحقیقات محققان تاثیر داروهای رانولازین در افرادی که به صورت منظم ورزش می کنند بسیار کمتر از سایر افراد می باشد. داروهای رانولازین


بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

آموزش طراحی ناخن با لاک

آموزش میکروپیگمنتیشن به روش نانو

آموزش آرایش چشم با سایه تیره طلایی

آموزش مش خطی یا مدادی

آموزش رنگ کردن مو با کیت گپ

آموزش کوتاهی مو تایچی

آموزش آرایش صورت

آموزش شینیون جمع

آموزش  گریم صورت بیضی

 آموزش طراحی ناخن با لاک

بافت موی خیس با ژل فولیکا


ضد آفتاب را فراموش نکن حتی در پاییز

مراقب هر روز موهای شما

راز جوانی نهفته در دریا

محصولات و رنگ تاتو pm ساخته شده با تکنولوژی نانو و پیگمنت های کیفیت بالا

هیدرودرم شریک زیبایی شما

 اسکالپ هاوس

  میکروپیگمنتیشن شایگان

 میکروپیگمنتیشن دکتر بصیری-اصفهان و شیراز

میکروپیگمنتیشن ویونا-خانم اکبری

میکروپیگمنتیشن مریم

 مرکز میکروپیگمنتیشن دینا تقوی

 مرکز پیگمنتیشن و اسکالپ نرگس علیپور

 مرکز میکروپیگمنتیشن جعفری

 میکروپیگمنتیشن نیکا مهدوی


برگزاری دوره های آموزشی میکرو شامل دوره های مبتدی و تخصصی میکروپیگمنتیشن ارائه دوره های پیش نیاز میکروپیگمنتیشن با مدرک معتبر فنی حرفه ای 09391794999

دوره های آموزشی آکادمی شینیون بخشی ویژه آرایشگران و طراحان مو که میخواهند مشتری و درآمد خودشون را افزایش دهند در این دوره ها ناگفته های تکنیکی و اصولی اجرای تمیز و حرفه ای انواع شینیون و بافت مو و براشینگ را خواهید آموخت باهم و درکنارهم، بیشتر بیاموزیم 09357689988

خانم شفیعی( مدرس رنگ و مش)

 خانم ملیحه قاسم نژاد مدرس تخصصی گریم

 خانم نیکا مهدوی (آرایش دائم)

 خانم بخشی مدرس شینیون

خانم پاسبانی مدرس کوتاهی ورنگ مو

 خانم اکبری مدرس میکروپیگمنتیشن

 خانم شایگان (مدرس میکروپیگمنتیشن)

 خانم بحری (کارشناس کار با مواد-رنگ و مش)


برگزاری کلاسهای آموزش آرایشگری ویژه ماه رمضان در آموزشگاه مثلث طلایی نوین با ارائه مدرک رسمی درآموزشگاه مثلث طلایی با مدیریت خانم ها نوروزی 09129200627 09129200628

مجموعه زیبایی ویونا با حرفه ای ترین خدمات رنگ مو , گریم و آرایش , به روزترین طراحی ناخن و کاشت ناخن , گریم کودکان و انواع شینیون و خدمات میکروپیگمنتیشن , هاشور ابرو , تاتو رژلب و خط لب , تاتو خط چشم در خدمت شما عزیزان می باشد.

آموزشگاه آرایشگری به سیما در دو شعبه غرب و شرق تهران با مدیریت خانم دکتر رضایی

برگزاری دوره های آموزش آرایشگری پایه و تخصصی ویژه ماه رمضان در آموزشگاه تخصصی آرایشگری سالاری 09339219974

آموزش کلیه رشته های آرایشی در تهرانپارس حرفه ای شدن را با ما تجربه کنید خوابگاه و پذیرایی رایگان 09354860394

برگزاری دوره های آموزش پایه و تخصصی گریم در آموزشگاه تخصصی گریم هستی اصغری با ارائه مدرک رسمی توسط مدرس گریم دوره دیده از فرانسه و اسپانیا خانم هستی 02188660001-02188660055

 آموزش رنگ و اکستنشن همایونی

آموزشگاه مثلث طلایی

 آکادمی شینیون بخشی

 آموزشگاه آرایشی به سیما

 آکادمی کوتاهی مو پاسبانی

 آموزش کاربامواد بحری

  میکروپیگمنتیشن شایگان

آموزشگاه وآرایشگاه ویونا


عروس سرای نقره نگار در دو شعبه تهرانپارس و شهر ری با حضور تخصصی ترین تیم گریم و میکاپ

آرایشگاه و سالن vip عروس در غرب تهران بهترین خدمات زیبایی با استفاده از برندهای معتبر آرایشی 02144950824 02144950825

 آرایشگاه بانو شفیعی

 میکروپیگمنتیشن نیکا

 آرایشگاه رخساره پاسبانی

 سالن زیبایی ملیحه

 آموزشگاه آرایشی به سیما

 اسکالپ هاوس

 مجموعه زیبایی ویونا

سالن زیبایی آوینا

 آرایشگاه شانا

 آموزشگاه و آرایشگاه نیکوپسند

 اسطوره ( خانم شفیعی )

 سالن تخصصی ناخن ساناز

 آموزشگاه مثلث طلایی

آرایشگاه پرنیا

 آرایشگاه نقره نگار



روغن کرچک که از گیاه کرچک به دست می آید یکی از بهترین روغن هایی است که مصریان باستان از آن برای درمان التهاب چشم و به عنوان یک درمان طبیعی برای مراقبت از پوست و مو استفاده می کردند. در هند روغن کرچک را به عنوان تسکین دهنده درد و خواص ضد باکتریایی آن استفاده می کنند.

طبع روغن کرچک گرم و خشک است. خواص منحصر به فرد روغن کرچک به دلیل وجود یک نوع اسید چرب اشباع نشده به نام ریسینولیک اسید می باشد. در این مقاله با برخی از مهم ترین خواص روغن کرچک برای سلامتی و پوست و مو آشنا خواهید شد.

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک برای درمان التهاب پوستی که باعث آکنه و جوش صورت می شود مفید است همچنین روغن کرچک جای جوش را درمان می کند. مقداری روغن کرچک را با پنبه بر روی جوش  و جای جوش بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس آن را با آب بشویید.

یکی از مزایای روغن کرچک این است که با تولید کلاژن و الاستین از پیری پوست جلوگیری کرده و برای درمان چروک پوست صورت و چروک دور چشم مفید است.

اگر شما به دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به راحتی به پوست نفوذ می کنند و باعث آبرسانی پوست صورت می شوند. صورت خود را تمیز کنید و چند قطره روغن کرچک را به شکل حرکات دایره ای بر روی آن ماساژ دهید.

روغن کرچک برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به داخل بافت زخم نفوذ می کنند و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند.

روغن کرچک برای درمان لک پوست صورت و بدن مفید می باشد. اسیدهای چرب به ویژه اسید های چرب امگا 3 موجود در روغن کرچک به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کند.

روغن کرچک به تقویت، نرمی، و رطوبت پوست دست‌ شما کمک می کند. برای آن‌که به نتایج بهتری برسید، می‌توانید روغن کرچک را با مقدار مساوی روغن کنجد مخلوط کنید و به دست‌های‌تان بمالید.

به آرامی پوست دور چشم خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا گردش خون را افزایش دهد و سیاهی دور چشم شما درمان شود.

روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد. روغن کرچک باعث افزایش گردش خون در سر شده و باعث رشد سریع مو می شود. پوست سر خود را با روغن کرچک ماساژ دهید تا باعث تقویت و افزایش رشد مو شود.

روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری است و به درمان شوره سر کمک می کند.

روغن کرچک باعث رطوبت رسانی به موها شده و برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است. پس از شامپو کردن موها در حمام یک قاشق چایخوری روغن کرچک را به نرم کننده اضافه کنید و بر روی موهای خود بمالید.

روغن کرچک حاوی پروتئین، ویتامین ها، اسید های چرب و آنتی اکسیدان ها است که فولیکول های ابرو را تقویت کرده و باعث رشد موی ابرو می شود.

روغن کرچک یک ماده ی تغذیه کننده قوی بوده که عوامل بیماری زا را از بین بده و می تواند به تقویت و رشد مژه کمک کند.

روغن کرچک باعث حفظ رطوبت، تقویت ناخن و همچنین درمان عفونت های کوتیکول و قارچ ناخن شده و برای داشتن ناخن های سالم و زیبا مفید می باشد.

اگر از ترک پاشنه‌ پا رنج می‌برید و به دنبال درمان طبیعی و موثر برای رفع این مشکل هستید، باید از روغن کرچک استفاده کنید. مواد مغذی ضروری موجود در روغن کرچک می‌توانند عمیقا جذب پوست شوند. استفاده از روغن کرچک می‌تواند به پاشنه‌های خشک و ترک خورده‌تان رطوبت و نرمی ببخشد. برای نرم و درخشان شدن پوست پاشنه‌ی پا، فقط کافی است پیش از رفتن به تخت‌ خواب مقداری روغن کرچک را به آن‌ ناحیه بمالید و سپس جوراب بپوشید و به همین شکل بخوابید.

تسکین آفتاب سوختگی یکی دیگر از فواید بی‌نظیر روغن کرچک است که باید آن را همیشه در نظر بگیرید. برای این کار باید روغن نارگیل را با مقدار مساوی روغن کرچک مخلوط کنید و روی نواحی آفتاب سوخته بمالید. استفاده‌ی روزانه از روغن کرچک می‌تواند به شکل چشمگیری تاثیرات آفتاب سوختگی را کاهش دهد.

مصرف خوراکی روغن کرچک باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد. علاوه بر این روغن کرچک احتباس آب در بدن شما را کاهش می دهد، به عنوان یک مسهل عمل کرده و معده و روده را پاکسازی می کند که آن هم برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

استفاده از روغن کرچک به صورت موضعی هم برای کاهش وزن و لاغری مفید است، یک قاشق غذاخوری روغن کرچک را گرم کنید و آن را بر روی شکم خود ماساژ دهید این روش چربی اضافی در ناحیه شکم را آب کرده و باعث درمان چاقی شکمی می شود.

بسیاری از متخصصان معتقدند که استفاده از روغن کرچک در دوران بارداری اثرات نامطلوبی بر روی زنان باردار و جنین دارد. روغن کرچک یک مسهل بسیار قوی است و دوز بالای آن می تواند عضلات رحم را تحریک کند. مقادیر بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود که اسهال باعث کم آبی بدن می شود و می تواند برای سلامتی مادر بسیار مضر بوده و زایمان را سخت و دردناک می کند. مصرف مکرر روغن کرچک باعث کاهش شیر مادر در دوران شیردهی می شود. روغن کرچک خطر زایمان زودرس یا حتی سقط جنین را افزایش می دهد.

خوردن روغن کرچک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا، پاکسازی روده و درمان یبوست مفید می باشد. ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک به عنوان یک مسهل طبیعی قوی عمل می کند و باعث درمان یبوست می شود.

بیشتر بخوانید : 30 مسهل و ملین طبیعی، گیاهی و خانگی قوی برای رفع فوری یبوست

مصرف خوراکی روغن کرچک برای درمان علائم سندروم پیش از قاعدگی مانند خستگی، تغییرات خلقی و افسردگی مفید بوده و درد پریود را کاهش می دهد.

روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی برای کمردرد است. ماساژ روغن کرچک در پشت شما یک روش طبیعی برای درمان کمردرد می باشد. قبل از خواب روغن کرچک را بر روی کمر خود بمالید و بر روی آن یک دستمال تمیز و گرم بگذارید سپس یک کیسه آب گرم روی پشت قرار دهید و بخوابید. این روش را سه روز تکرار کنید تا نتیجه بگیرید.

آن‌هایی که به هموروئید (بواسیر) مبتلا می‌شوند، غالبا در آن ناحیه احساس خارش و درد می‌کنند. فواید روغن کرچک برای سلامتی شامل درمان هموروئید و علائم مربوط به آن نیز می‌شود. فقط کافی است کمی روغن کرچک را به آن ناحیه بمالید و اجازه دهید 15 دقیقه به همان حالت بماند.

روغن کرچک اصل با فشار دادن دانه‌ های بدون هسته کرچک در سرما استخراج می‌شود، این روغن پس از تصفیه، بی‌رنگ کردن و عبور بخار آب به عنوان روغن کرچک دارویی و خوراکی استفاده می شود.

کارشناسان سازمان بهداشت جهانی می گویند که هر فرد بزرگسالی تنها مجاز است که روزانه 0.7 میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن روغن کرچک مصرف کند بیشتر از این میزان سمی بوده و می تواند عوارض شدیدی مانند اسهال و گرفتگی عضلانی شدید و حالت تهوع ایجاد کند. روغن کرچک ممکن است در بعضی افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت شود. روغن کرچک را نباید در چشم و بینی بریزید و حتما از دسترس نوزادان و حیوانات خانگی دور کنید.

پیش از مصرف خوراکی روغن کرچک حتما با پزشک خود مشورت کنید.




9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *