
خواص دارویی و گیاهی

علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
خانه موبایل
اگر تا کنون به خانم بارداری توجه کرده باشید، حتما متوجه نفس نفس زدن او در حین راه رفتن و یا صحبت کردن شدها ید. تنگی نفس یکی از علامتهای شایع در دوران بارداری می باشد.تنگی نفس بارداریاگرچه ممکن است تنگی نفس برای خانم باردار ایجاد ناراحتی کند، ولی در اغلب موارد این حالت طبیعی بوده و جای نگرانی ندارد. تنگی نفس اغلب در سه ماهه اول و آخر بارداری وجود دارد و پس از آن از بین می رود. علت تنگی نفس در سه ماهه اول دوران بارداریهنگامی که خانمی باردار میشود، هورمونی به نام پروژسترون مسئول افزایش ظرفیت ریه ها برای تنفس خواهد شد. این افزایش ظرفیت ریهها، اکسیژن بیشتری را برای مادر و جنین فراهم میکند، زیرا نیاز مادر در دوران بارداری به اکسیژن بیشتر از قبل است. برای اینکه بدن اکسیژن بیشتری به خون برساند، ریه ها مجبور می شوند تا تنفس بیشتری را انجام دهند. بنابراین تعداد دفعات نفس کشیدن مادر بیشتر از افراد عادی می شود و این گونه به نظر می رسد که مادر تنگی نفس دارد، در صورتی که این تنگی نفس نیست، بلکه تلاش مادر برای انجام نفسهای بیشتر می باشد. علت تنگی نفس در سه ماهه سوم بارداریدر سه ماهه سوم بارداری جنین رشد کرده و رحم فضای بیشتری را در بدن مادر اشغال می کند. بنابراین رحم به دیافراگم فشار وارد میکند. دیافراگم نیز به سمت بالا (ریه ها) میرود و سبب میشود که عمق نفسها کم شود و اصطلاحا فرد به نفس نفس بیفتد. هنگامی که نوزاد به دنیا میآید، فشار از روی دیافراگم برداشته میشود و تنگی نفس رفع می شود.تصورات غلط درباره تنگی نفس بارداری- برخی از خانمهای باردار فکر میکنند، تنگی نفس نشانه کم رسیدن اکسیژن به جنین می باشد و همین امر سبب نگرانی آن ها می شود. در صورتی که چنین نیست و بدن مادر، غذا و اکسیژن کافی را به جنین می رساند و این تنگی نفس به علت تطابق بدن مادر با شرایط جدیدی است که در بارداری رخ می دهد. – ریه خانم باردار 45 درصد بیشتر از قبل کار میکند که در این حالت، تنگی نفس چیزی دور از انتظار نیست. – دوری از استرس و هیجانات کاذب می تواند تا حدی تنگی نفس مادر را کاهش دهد. – تنگی نفس مشکل خاصی در بارداری محسوب نمی شود، اما اگر جلوی فعالیتهای روزانه شما را می گیرد، حتما با پزشک متخصص خود مشورت کنید. راه حلهایی برای رفع تنگی نفس در بارداری1- اگر ورزش خاصی را از قبل از بارداری به طور حرفهای دنبال می کرده اید و اکنون که باردار شدهاید، در حین انجام آن دچار تنگی نفس می شوید، باید فعالیت خود را کاهش دهید و در صورت لزوم ورزش سبک دیگری مانند پیاده روی را دنبال کنید. پیاده روی یکی از بهترین ورزش ها در دوران بارداری محسوب می شود.
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
2- اگر در حین استراحت و عدم تحرک دچار تنگی نفس میشوید، کارهای زیر را انجام دهید:- به پهلوی چپ خود دراز بکشید. این کار سبب کاهش فشار وارده به بدن می شود و تنگی نفس تا حدی فروکش می کند. – در حالت نشسته تکیه بدهید، طوری که کمی به سمت جلو متمایل باشید. این حالت در سه ماهه سوم بارداری، فشار رحم بر دیافراگم را تا حدی کاهش می دهد. – هنگامی که در حالت ایستاده قرار می گیرید، به وضعیت خود توجه کنید. در حالت ایستاده اگر سینه به سمت جلو و سر تا حدی روبرو و بالا باشد، ریه ها در حالت افزایش ظرفیت خود قرار میگیرند و تنگی نفس تا حدی کم می شود. گذاشتن چند بالش در زیر سر و شانه ها و قرار گرفتن به حالت نیمه نشسته، پرهیز از پرخوری، فاصله دادن بین زمان غذاخوردن و خوابیدن و صاف نگه داشتن عضلات پشت بدن در هنگام نشستن به بهبود تنگی نفس در این دوران کمک می کند. هشدارها1- اگر مادر بارداری علاوه بر تنگی نفس با علایم دیگری مانند تپش قلب، نبض بالا، احساس گیجی و منگی، درد قفسه سینه، کبودشدگی اطراف لب ها و انگشتان دست و پا، سرفه های شدید، سرفه های خونی، تب و لرز و آسم روبرو شد، حتما باید به پزشک متخصص خود بگوید تا سریعا اقدامات پزشکی برای وی انجام بگیرد. 2- اگر مادر بارداری به طور ناگهانی دچار تنگی نفس می شود و تا مدتی بهبود پیدا نمی کند (بدون هیچ دلیلی و ناگهانی شروع می شود) باید پزشک خود را در جریان قرار دهد. 3- اگر فردی هستید که از قبل مشکلات تنفسی داشته اید و یا به آسم مبتلا بوده اید و اکنون باردار شده اید، باید این بیماری خود را به پزشک اطلاع دهید تا راهکارهای درمانی برای شما در نظر گرفته شود. 4- اگر خانم بارداری سیگار می کشد و یا از قلیان استفاده می کند و تنگی نفس دارد، باید هر چه سریع تر آنها را ترک کند. 5- به مادران بارداری که سابقه و زمینه بیماری های تنفسی دارند توصیه می شود از رفت و آمد در هوای آلوده به خصوص در فصل زمستان که وارونگی هوا رخ می دهد (آلودگی هوا به علت سنگینی هوای سرد، نزدیک زمین قرار می گیرد)، جدا خودداری کنند. 6- تنگی نفس در بارداری می تواند بدون هیچ علت مهمی رخ بدهد، اما از سوی دیگر میتواند به علت مشکلاتی ایجاد شود. با توجه به کاهش ظرفیت دفاعی بدن، این احتمال وجود دارد که در طول بارداری عفونت تنفسی و ریوی رخ دهد که علائمی مانند سرفه، خلط، تب و لرز و تنگی نفس را به دنبال دارد. ممکن است پزشک برای این تشخیص، از روش های دیگری مانند رادیوگرافی استفاده کند.منبع:tebyan.net
بارداری و زایمان راحت با…
باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .
در حالت نفس تنگی احساسی مثل باد شدن به شما دست میدهد و اینکه حس میکنید نمیتوانید خوب نفس بکشید.
در این شرایط سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید.
این مساله میتواند تا حدی مربوط به افزایش برخی هورمونها در بارداری باشد مانند پروژسترون که مغز را تحریک کرده تا به ششها دستور دهد که به هوای بیشتری نیاز دارد.
این وضعیت به شما چنین احساسی میدهد که میخواهید بیشتر و عمیقتر نفس بکشید.
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
این یکی از روشهای سازگاری است که بدن در شرایط بارداری برای کمک به دریافت اکسیژن بیشتر برای جنین انجام میدهد.
علاوه بر این فشاری که رحم در حال رشد مادر به پرده دیافراگم وارد میآورد بخصوص در سه ماهه سوم بارداری میتواند باعث نفس تنگی شود.
در برخی حالات دیگر مانند کم خونی و آسم این دو نیز به نوبه خود میتوانند باعث نفس تنگی شوند.
در طول مدت بارداری بدن مادران به منظور سازش با شرایط حمل بچه دچار تغییراتی میشود و همین تغییرات هستند که باعث نفس تنگی میشوند.
در اوایل بارداری محیط اطراف قفسه سینه وسیعتر شده این تغییرات با حرکات به سمت بالا و به سمت خارج قفسه سینه همراه هستند که باعث افزایش ظرفیت تنفسی ششها میشود.
علاوه بر این هورمون پروژسترون به بدن شما کمک میکند که مکانیسم جذب اکسیژن و انتقال آن به رگهای خونی از ششها را تنظیم کند.
در نتیجه بدن شما نسبت به میزان دی اکسید کربن خارج شده در عمل بازدم حساستر است.
با انجام این تغییرات در بدن، شما قادرید به همان صورت قبل، اما به شکلی عمیقتر تنفس کنید که حالتی شبیه تنگی نفس ممکن است به شما بدهد.
اندازه جنین در سه ماهه سوم ممکن است این احساس را در شما بیشتر کند.
تنگی نفس در بالا رفتن از پلهها ممکن است برای شما ناراحتی ایجاد کند، اما طبیعی است و ضرری ندارد.
در اوایل بارداری جنین ممکن است به سمت لگن حرکت کند که در این شرایط نفس تنگی کمتر میشود.
اگر مادرباردار از نظر تناسب اندام مشکل داشته باشد ممکن است نفس تنگی او را آزار دهد در این صورت بهترین راه حل انجام تمرینات ورزشی ملایم در دراز مدت است که میتواند احساس بهتری به او بدهد.
این تمرینات مناسب حس اطمینان خاطری به او میدهد که جنین در رحم مادر از اکسیژن کافی بهرهمند خواهد شد.
میزان هورمون پروژسترون بعد از تولد نوزاد در بدن مادر کاهش مییابد و فشار وارده بر دیواره رحم و پرده دیافراگم بلافاصله پس از تولد کاهش مییابد.
اگرچه که تغییرات ایجاد شده در قفسه سینه و سیستم تنفسی برای برگشت به حالت اولیه خود قبل از حاملگی ممکن است ماهها طول بکشد.
با انجام حرکت مناسب صاف ایستادن و بلند کردن سر و شانههای به عقب داده شده میتوانید احساس نفس تنگی در بارداری را کمتر کنید.
تصور کنید روی یک خط عمودی ایستادهاید و جناغ سینه خود را صاف نگه دارید و آرام نفس بکشید.
تمرینات هوازی به شما کمک میکند که نفس کشیدن خود را بهتر کنید (کیفیت تنفس) و نبض شما آهستهتر بزند.
قبل از شروع تمرینات ورزشی حتما با پزشک خود مشورت نمایید. میتوانید یوگای بارداری را انجام دهید.
یوگا شامل حرکات و تمرینات تنفسی و حرکات کششی است که باعث بهبود حال شما میشود.
وقتی دچار نفس تنگی میشوید اضطراب هم به سراغ شما میآید و باعث میشود نفسهایتان کوتاهتر شود، اما بهترین کار این است که آرام باشید آرامش خود را حفظ کنید و استراحت کنید تا به حالت طبیعی برگردید.
تمرینات تنفسی میتوانند باعث بهبود تنفس در ناحیه قفسه سینه شوند و قفسه سینه را بازتر کنند.
رشد رحم هم باعث محدود کردن تنفس شکمی میشود.
– بایستید تا فشار کمتری برروی پرده دیافراگم وارد آید.
– دستهایتان را به سمت بالا و پهلوها بکشید و همزمان با دم عمیق هوا را به درون ششها بکشید.
– وقتی دستها را به سمت پشت میکشید خیلی آرام هوا را از ریهها خارج کنید و به بیرون بدمید (بازدم)
– هنگام دم سر را به بالا و هنگام عمل بازدم سر را کمی پایینتر ببرید.
و اما؛ برخی نفستنگیها در دوران بارداری رایج و معمول است و نباید خیلی نگران آن باشیم.
اما اگر نفس تنگی بطور ناگهانی و یا چندین بار پشت هم پیش بیاید، باید حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید.
To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video
To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video
ادامه امروز »
چطور هر روز باسواد تر شویم؟
هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(مارکر جوجه تیغی)
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
با این آموزش حتما “گره زدن کراوات” را یاد می گیرید!
پوست موز را دور نیندازید!
هر جمعه یک “اوریگامی” یاد بگیرید(شیر دریایی)
جوراب ها و 6 کاربرد جدید!
تنگی نفس در بارداری میتواند بدون هیچ علت قابل اهمیتی رخ بدهد اما از سوی دیگر میتواند به علت مسائل بسیار با اهمیت و تاثیرگذار در سلامت فرد ایجاد شود. با توجه به کاهش توانمندی دفاعی در بدن، این احتمال وجود دارد که در طول بارداری عفونت تنفسی و ریوی رخ دهد که علائمی مانند سرفه، خلط، تب ولرز و تنگی نفس را به دنبال دارد.هنگامی که خانمی باردار میشود، هورمونی به نام پروژسترون مسئول افزایش ظرفیت ریه ها برای تنفس خواهد شد.اگرچه ممکن است تنگی نفس برای خانم باردار ایجاد ناراحتی کند، ولی در اغلب موارد این حالت طبیعی بوده و جای نگرانی ندارد.
تنگی نفس اغلب در سه ماهه اول و آخر بارداری وجود دارد و پس از آن از بین می رود.
الف- سه ماهه اول
هنگامی که خانمی باردار میشود، هورمونی به نام پروژسترون مسئول افزایش ظرفیت ریه ها برای تنفس خواهد شد. این افزایش ظرفیت ریهها، اکسیژن بیشتری را برای مادر و جنین فراهم میکند، زیرا نیاز مادر در دوران بارداری به اکسیژن بیشتر از قبل است.برای اینکه بدن اکسیژن بیشتری به خون برساند، ریه ها مجبور می شوند تا تنفس بیشتری را انجام دهند. بنابراین تعداد دفعات نفس کشیدن مادر بیشتر از افراد عادی می شود و این گونه به نظر می رسد که مادر تنگی نفس دارد، در صورتی که این تنگی نفس نیست، بلکه تلاش مادر برای انجام نفسهای بیشتر می باشد.
ب- سه ماهه دوم
هورمونهای بارداری مانند سه ماهه اول به بدن امکان دریافت اکسیژن بیشتری میدهند، بنابراین باعث تحریک مغز جهت افزایش تعداد و عمق تنفس میگردد.هورمونها همچنین موجب تورم مویرگها در دستگاه تنفسی شده که باعث میشود احساس کنید به سختی نفس میکشید.
ج- سه ماهه سوم
در سه ماهه سوم بارداری جنین رشد کرده و رحم فضای بیشتری را در بدن مادر اشغال می کند. بنابراین رحم به دیافراگم فشار وارد میکند. دیافراگم نیز به سمت بالا (ریه ها) میرود و سبب میشود که عمق نفسها کم شود و اصطلاحا فرد به نفس نفس بیفتد.هنگامی که نوزاد به دنیا میآید، فشار از روی دیافراگم برداشته میشود و تنگی نفس رفع می شود.
1- برخی از خانمهای باردار فکر میکنند، تنگی نفس نشانه کم رسیدن اکسیژن به جنین می باشد و همین امر سبب نگرانی آن ها می شود. در صورتی که چنین نیست و بدن مادر، غذا و اکسیژن کافی را به جنین می رساند و این تنگی نفس به علت تطابق بدن مادر با شرایط جدیدی است که در بارداری رخ می دهد.
2- ریه خانم باردار 45 درصد بیشتر از قبل کار میکند که در این حالت، تنگی نفس چیزی دور از انتظار نیست.
3- دوری از استرس و هیجانات کاذب می تواند تا حدی تنگی نفس مادر را کاهش دهد.
4- تنگی نفس مشکل خاصی در بارداری محسوب نمی شود، اما اگر جلوی فعالیتهای روزانه شما را می گیرد، حتما با پزشک متخصص خود مشورت کنید.
1- اگر ورزش خاصی را از قبل از بارداری به طور حرفهای دنبال می کرده اید و اکنون که باردار شدهاید، در حین انجام آن دچار تنگی نفس می شوید، باید فعالیت خود را کاهش دهید و در صورت لزوم ورزش سبک دیگری مانند پیاده روی را دنبال کنید. پیاده روی یکی از بهترین ورزش ها در دوران بارداری محسوب می شود.
2- اگر در حین استراحت و عدم تحرک دچار تنگی نفس میشوید، کارهای زیر را انجام دهید:
الف- به پهلوی چپ خود دراز بکشید. این کار سبب کاهش فشار وارده به بدن می شود و تنگی نفس تا حدی فروکش می کند.
ب- در حالت نشسته تکیه بدهید، طوری که کمی به سمت جلو متمایل باشید. این حالت در سه ماهه سوم بارداری، فشار رحم بر دیافراگم را تا حدی کاهش می دهد.
3- هنگامی که در حالت ایستاده قرار می گیرید، به وضعیت خود توجه کنید. در حالت ایستاده اگر سینه به سمت جلو و سر تا حدی روبرو و بالا باشد، ریه ها در حالت افزایش ظرفیت خود قرار میگیرند و تنگی نفس تا حدی کم می شود.
4-گذاشتن چند بالش در زیر سر و شانه ها و قرار گرفتن به حالت نیمه نشسته، پرهیز از پرخوری، فاصله دادن بین زمان غذاخوردن و خوابیدن و صاف نگه داشتن عضلات پشت بدن در هنگام نشستن به بهبود تنگی نفس در این دوران کمک می کند.
1- اگر مادر بارداری علاوه بر تنگی نفس با علایم دیگری مانند تپش قلب، نبض بالا، احساس گیجی و منگی، درد قفسه سینه، کبودشدگی اطراف لب ها و انگشتان دست و پا، سرفه های شدید، سرفه های خونی، تب و لرز و آسم روبرو شد، حتما باید به پزشک متخصص خود بگوید تا سریعا اقدامات پزشکی برای وی انجام بگیرد.
2- اگر مادر بارداری به طور ناگهانی دچار تنگی نفس می شود و تا مدتی بهبود پیدا نمی کند (بدون هیچ دلیلی و ناگهانی شروع می شود) باید پزشک خود را در جریان قرار دهد.
3- اگر فردی هستید که از قبل مشکلات تنفسی داشته اید و یا به آسم مبتلا بوده اید و اکنون باردار شده اید، باید این بیماری خود را به پزشک اطلاع دهید تا راهکارهای درمانی برای شما در نظر گرفته شود.
4- اگر خانم بارداری سیگار می کشد و یا از قلیان استفاده می کند و تنگی نفس دارد، باید هر چه سریع تر آنها را ترک کند.
5- به مادران بارداری که سابقه و زمینه بیماری های تنفسی دارند توصیه می شود از رفت و آمد در هوای آلوده به خصوص در فصل زمستان که وارونگی هوا رخ می دهد (آلودگی هوا به علت سنگینی هوای سرد، نزدیک زمین قرار می گیرد)، جدا خودداری کنند.
6- تنگی نفس در بارداری می تواند بدون هیچ علت مهمی رخ بدهد، اما از سوی دیگر میتواند به علت مشکلاتی ایجاد شود. با توجه به کاهش ظرفیت دفاعی بدن، این احتمال وجود دارد که در طول بارداری عفونت تنفسی و ریوی رخ دهد که علائمی مانند سرفه، خلط، تب و لرز و تنگی نفس را به دنبال دارد. ممکن است پزشک برای این تشخیص، از روش های دیگری مانند رادیوگرافی استفاده کند.
شما به عنوان مهمان نظر ارسال میکنید.
بارداری هفته به هفته
از کجا بفهمیم دختری دوستمان دارد؟
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
علت تنوع طلبی مردان در چیست؟
علت تفاوت سایز بیضه ها چیست؟
علت نامتقارن بودن سینه ها در دختران چیست؟
راز های موفقیت زندگی زناشویی
بهداشت زناشویی
باوری تازه درباره خانه سالمندان
رفتار صحیح با سالمندان
بارداری و زایمان
راه هایی برای بهبود زندگی جنسی
10 نکته که قبل از اولین رابطه جنسی باید بدانید
چگونه آسان تر باردار شویم؟
چگونه رابطه جنسی رمانتیک داشته باشیم؟
مشکلات جنسی آقایان،علت و درمان
از واژینیسموس، این بیماری زنانه چه میدانید؟
اگر رابطه جنسی نداشته باشید چه می شود؟
کاهش میل جنسی
چگونه آسان تر باردار شویم؟
تاثیراتی که تولد فرزند بر زندگی زناشویی می گذارد+راه حل
آندومتریوز، بیماری زنانه شایع اما ناشناخته
مراقبت های پزشکی بعد از سقط جنین
روش هایی برای دوقلو پسر دار شدن
درمان موهای نازک و شکننده ی بعد از بارداری
طرز استفاده از بیبی چک
حرکت جنین( لگد زدن) در داخل رحم
چرا قبل نشستن پای سفره عقد باید به مشاور مراجعه کنیم؟
چگونه به والدین خود بگویید دوست پسر دارید؟
10 نکته که قبل از اولین رابطه جنسی باید بدانید
مردان از این زن ها فراری اند!
آیا با مرد خوبی در رابطه هستید؟
باید و نباید اولین ملاقات با والدین نامزدتان
نظر همسر آینده تان را درباره این 7 مورد بپرسید
نشانه های یک رابطه عاشقانه سالم
تصاویری جذاب برای صفحه نمایش گوشی موبایل (4)
مشاهده
شباهت جالب سگ ها به صاحبانشان !
مشاهده
حیوانات استاد “سلفی” گرفتن اند!
مشاهده
copyright © 2015 – 2018 Mashrooh
. استفاده از مطالب سايت مشروح فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است
اگر قبل از بارداری این حالت را داشتید و اکنون شدیدتر شده است، زیاد مهم نیست چون در بارداری ارتباط خونی بین مادر و جنین برقرار میشود و فشار بیشتری بر قلب مادر وارد میشود و اکثرا بانوان در این دوران پرولاپس دریچهای دارند و یا به آن دچار میشوند. ولی اگر قبلا این مشکل را نداشتهاید و در دوران بارداری به آن دچار شدهاید، حتما به متخصص قلب مراجعه کنید تا در صورت لزوم درمان لازم انجام شود.
در سه ماه آخر بارداری با بزرگ شدن جنین، دیافراگم تحت فشار قرار می گیرد و حجم ریه کاهش می یابد. به همین سبب شما احساس تنگی نفس خواهید داشت. همچنین حجم خون در طول بارداری افزایش می یابد تا خون بیشتری به جنین برسد و این موضوع هم تنگی نفس ایجاد می کند.
در سه ماهه اول بارداری به دلیل افزایش سطح پروژسترون ، ممکن است احساس تنگی نفس کنید. و یا نفس کشیدن عمیق برایتان دشوار شود.
اگر تنگی نفس همراه با سوزش قلب ، تپش قلب یا سردی انگشتان دست و پا باشد می تواند نشان دهنده ی یک مشکل جدی قلبی یا ریوی باشد. در این صورت باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
مطالب بیشتر:
1-تاثیر بیماری قلبی مادر بر جنین
2-اولین تپش قلب و اولین حرکت های جنین چه زمانی شروع می شود؟
منبع: نی نی پلاس
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
پرسش و پاسخ بارداری
این بخش در حال طراحی می باشد
دانشنامه فرزند: گاهی اوقات ممکن است با پیشرفت بارداری و از ماه هفتم به بعد به شدت احساس تنگی نفس داشته باشید. در ادامه، دلایل این مشکل و نکاتی جهت رفع آن برای شما توضیح داده شده است.
هورمون پروژسترون بر مرکز تنفس اصلی شما تاثیر می گذارد و ممکن است موجب احساس نفس تنگی شود. به علاوه، رحم رو به رشد شما به سمت بالا و بر روی عضله دیافراگم فشار وارد می کند، در نتیجه ریه های شما برای باز شدن فضای کمتری می یابند. تنگی نفس اغلب هنگام بالا رفتن از پله ها و یا انجام کار های سنگین شدید تر می شود. در هفته های آخر بارداری که سر جنین وارد حفره لگن می شود، قسمت بالایی شکم خالی می گردد و شما احساس سبکی و راحتی می کنید. در این زمان تنگی نفس کاهش می یابد و یا به طور کامل از بین می رود.
دکتر را خبر کنید: در اکثر موارد تنگی نفس، کاملا عادی می باشد، ولی در صورتی که بسیار ناگهانی یا با درد قفسه سینه همراه باشد، سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید.
مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع «علایم و مشکلات» واقع در بخش «بارداری» میباشد. در ادامه مطالعه تعدادی از مطالب مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد میکنیم.
همچنین شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام دانشنامه فرزند هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.
علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد میکنیم:
کپیرایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به پدید آورندگان میباشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمیباشد و توسط گروه فرزند مدیریت میشود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی طراحی گردیدهاست. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک حرفهای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه قوانین و مقررات می باشد.
استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانههای چاپی تنها با کسب موافقتنامه کتبی مجاز میباشد. کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.
All contents copyright © Farzand Encyclopedia. 2010-2018 All rights reserved. This Internet site provides information of a general nature and is designed for educational purposes only. If you have any concerns about your own health or the health of your child, you should always consult with a physician or other healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site. Your use of the site indicates your agreement to be bound by the Terms of Use. This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Click here to view a copy of this license. For contact us, send email to info[a]farzand.net

علت تنگي نفس در اوايل بارداري چيست
دیدگاهتان را بنویسید