خواص دارویی و گیاهی
درهم 2,130 5
سکه جدید 2,711,000 -10,000
گرم 18 عیار 228,600 -693
اونس طلا 1241.7 0.1
تاریخ: 1396/10/04 ساعت 00:14خیلی خوب هست من میندازم انرژی بهم میده
تاریخ: 1394/08/18 ساعت 14:33کاملا غلط و غیرعلمی بود
تاریخ: 1394/06/28 ساعت 14:05آیا استفاده از دستبند چرم که روی آن طلا نصب شده به گونه ای که طلا هیچ تماسی با بدن مرد نداشته باشد باز هم مضر است؟
تاریخ: 1393/05/14 ساعت 11:45طلا برای مردان بد است چون باید اجاره خونه بدن و یک خانوادرو بچرخونن اخه طلا می خوان چیکار اونم تو این گرونی، ای کاش اینم تو خبر می گفتین
تمامی حقوق برای موسسه فرهنگی فن آوران زرّین قلم محفوظ است.
پوشیدن طلا در دین اسلام برای مردان حرام است و این یک بحث عقیدتیست که ورود به آن نه در ارتباط با این سایت است و نه مربوط به علم. اما مدتیست که عدهای با پل زدن میان دین و شبهعلم تلاش میکنند این عقیده و حکم اسلامی را، علمی جلوه دهند. این موضوع حتی از سوی گروهی از پزشکان به چالش کشیده شده و ادعا شده که طلا باعث بروز بیماریهای خونی و همچنین ناباروری در مردان میشود، در حالی که بر روی زنان بیاثر است.
اما واقعیت چیست؟
حدود ۴۰ سال پیش و در اواخر دهه ۶۰ میلادی دانشمندان متوجه شدند که برخی از مردان و زنانی که به مدت طولانی از حلقه ازدواجشان استفاده کردهاند، مبتلا به انواعی از سرطان پوست شدهاند. در پی یافتن علت این بیماری، محققان دریافتند که برخی از طلاها یا سنگهایی که در صنعت جواهرسازی بکار میرود آلوده به مواد رادیواکتیو بوده است . بخوانید: اینجا اینجا اینجا و اینجا.
دلیل این اتفاق نادر، آلودگی رادیواکتیو بعضی از معادن فلزات و جواهرات بوده که در گذشته بخاطر عدم آگاهی از وجود و یا آلودگی اینچنینی مورد بررسی قرار نمیگرفت، اتفاقی که این روزها بخاطر نظارت دقیق بر روی محصولات استخراجی از معادن و با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت معدنچیان و سپس مصرف کنندگان، پیش نمیآید. به جز مورد فوق (که پس از رفع مشکل رادیواکتیو طلا و جواهرات دیگر مشاهده نشده) هیچگونه مدرک پزشکی مستدلی که نشان دهد جواهرات طلا برای مردان ضرر دارد، وجود ندارد.
در واقع «کم شدن سطح گلبول سفید یا ناتوانی جنسی در مردان در صورت استفاده از زیورآلات طلا» تنها شایعاتی است که هیچ مطالعه بالینی قابل قبولی برای اثبات آن وجود ندارد. یادآور میشویم که تنها باید بر شواهد یافت شده بر اساس مطالعات علمی، نسبت به قبول یا رد این گونه مسائل اقدام کرد و البته بار اثبات این ادعا بر عهده مدعیان است.(کسی که مدعی است زیورآلات طلا ایجاد سرطان میکند باید آن را به شکل علمی و بالینی اثبات کند)
برخی از لینکهای استفاده شده در این پست، مقالات علمی هستند که دسترسی عموم به مشروح آنها وجود ندارد. با احترام به قانون کپیرایت از آپلود کردن آنها معذوریم اما میتوانید خلاصه مقالات را ببینید.
گمانه یک نشریه الکترونیک علمی، غیرانتفاعی، آزاد و مستقل است که مطالب آن بنا به پیشنهادات مخاطبان، نیاز روز و تصمیم تیم تحریریه، به صورت داوطلبانه تهیه، گردآوری و منتشر میشود. لذا استفاده تجاری از مطالب و محتوای آن، تنها با اجازه کتبی و هماهنگی قبلی مجاز بوده و در سایر موارد، با ذکر نام گمانه به عنوان منبع و ارجاع لینک به مطلب، آزاد است. ©۲۰۱۲-۲۰۱۸ گمانه 9